VIF basket

Om Vålerenga basket

Om Vålerenga basket

Vålerenga basket så dagens lys allerde sommeren 2001, men sovnet stille inn etter et relativt kort liv i norsk basketball. Klubben hadde på 2 år rukket å spille 1. divisjon, eliteserien (BLNO), samt U20 herrer, ansatt trenere og spillere på fulltid, før moroa var over.

Nye VIF basket har ganske andre målsetninger, men relativt like ambisjoner - over en lengre tidsperiode. Vi skal ikke legge skjul på at vi med årene vil forsøke å etablere oss som en attraktiv hovedstadsklubb med sportslige prestasjoner i fokus, men vi har også mange delmål på denne veien.

Vi ønsker å være en klubb som kan identifiseres med mangfold, integrering, toleranse og menneskelige verdier, og dermed skape et miljø som skal prege vår sportslige fremgang.

Sesongen 2010/2011 tegnet vi driftsavtale med Idrettsetaten mht drift av F21, en topp moderne og ny idrettshall et steinkast fra Vålerenga, vis a vis Fyrstikktorget. Dette ser vi på som vår mulighet for å opprette en base for all vår aktivitet, hvor alle våre medlemmer, såvel som motspillere og besøkende i hallen vil se på som vår egen "leikestue".

Sportslig fortsetter vi også den positive trenden, med lag i alle divisjoner for herrer og lag i 2 divisjon for damene.

Den største prioriteten i VIF basket er, og vil alltid være våre yngre medlemmer. Vi skal bygge et idrettslag hvor barn og ungdom står i fokus, og vi satser stort på å utvikle sportslige og sosiale ferdigheter for våre yngre lag. Gjennom basketskole, deltakelse i turneringer, og ikke minst egne arrangement, som skolecupen, skal vi bygge en fremtid for barna i og rundt vårt miljø.

Sesongen som kommer blir med andre ord utfordrende, men ikke minst veldig spennende...

Styret

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift