VIF basket

Våre verdier

Våre verdier

Vår visjon

Basketball skal være blant de tre raskest voksende lagspillene i Vålerenga. Alle som ønsker det, skal ha mulighet til å spille basketball på sitt nivå.

Vår ide

VIF basketball skal være en synlig og selvstendig organisasjon, preget av engasjement, trygghet og langsiktighet. VIF basket skal gjøre seg mindre økonomisk avhengig av sponsorer i næringslivet. Faste, stabile og forutsigbare inntekter fra egen virksomhet skal gjøre basketsporten selvfinansierende. Vi sier ja til offentlige midler som belønning for vår samfunnsinnsats og oppnåelse av sportslige mål.

Basketballsporten i Vålerenga skal være preget av sitt sosiale engasjementet og sin flerkulturelle appell. Basket skal være en "kul" sport.

Våre utøvere skal være trendsettende i forhold til sunn livsstil og sosial innsats. Basketball skal være møteplass for ungdom med ulik etnisk, sosial og økonomisk bakgrunn og kommunikasjonsmiddel for integrering.

Våre verdier

VIF basketball skal være en sport som kjennetegnes ved forståelse og toleranse. Budskapet i «Shut Up & Play» skal ligge til grunn for all aktivitet:

• Basketball er inkluderende.

• Basketballspillere viser respekt.

• Basketballspillere har stil

VIF basket som organisasjon skal tilbygodt lederskap og miljø, slik at barn og ungdom som engasjerer seg i basketball blir mer oppmerksomme, ansvarsfulle og fremgangsrike som individer.

Holdninger

Verdigrunnlaget i denne planen skal være utgangspunktet for arbeidet med å gjøre Vålerenga’s basketballspillere til individer med gode holdninger og samfunnsansvar. NBBF driver allerede to kampanjer med dette for øyet: «Let’s play» og «Shut up & play». Disse skal vedlikeholdes aktivt.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift